מתכונים

קרפצ‘יו חם בסגנון אסייתי


קרפצ'יו חם בסגנון אסייתי

4 מנות
זמן הכנה: 40 דקות
 
מצרכים:
  • 400 גרם פילה פורל, ללא העור
  • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר
  • 2 כפיות זרעי כוסברה גרוסים
  • 1 כפית פלפל אדום חריף טרי קצוץ
  • 1 כף זרעי סומסום לבנים
  • 1 כף זרעי סומסום שחורים
  •  2 כפות שמן צמחי
  • 2 כפות שמן סומסום
  • טרגון 
הוראות הכנה:
 
  1. טובלים את פילה הפורל בתערובת של סומסום לבן ושחור, עוטפים בנייר כסף ושומרים במקפיא למשך 30 דקות.
  2. לאחר מכן פורסים את הפילה לרצועות דקות ומניחים אותן בחפיפה על צלחת.
  3. מקלפים את הג'ינג'ר ופורסים לרצועות דקות.
  4. מחממים את תערובת השמנים, מוסיפים ג'ינג'ר, זרעי כוסברה ופלפל חריף ומטגנים במשך חצי דקה.
  5. מוסיפים את הסומסום ושופכים את התערובת שבמחבת היישר מעל הדג.
  6. מפזרים מעל טרגון קצוץ דק.
                                                                                                       בתיאבון!