כל המתכונים
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
פורל עם רוטב אשכולית ובזיליקום
פורל עם רוטב אשכולית ובזיליקום
2 מנות
זמן הכנה: 15 דקות
מצרכים:
- 200 גרם פילה פורל
- 2 אשכוליות לבנות
- 70 גרם סוכר
- 2 מלפפונים
- 5 גרם בצלי שאלוט
לרוטב:
- 60 גרם בזיליקום ירוק
- שן שום
- מלח, פלפל
- מיץ מחצי לימון
- 15 מ"ל שמן זית
- חותכים את הפורל למקלות עבים.
- מוסיפים מלח ופלפל ומאדים במשך 4 דקות.
-
חותכים את האשכולית לפלחים. מכינים רצועות ארוכות ורחבות מן המלפפון.
להכנת הרוטב:
- מערבבים יחד בזיליקום, מיץ לימון, מלח, פלפל, שום ושמן זית.
- מניחים את פרוסות הדג ופלחי האשכולית על רצועות המלפפון, מזליפים רוטב מעל ומקשטים עם בצלי שאלוט.