מתכונים

פורל עם רוטב אשכולית ובזיליקום

 
פורל עם רוטב אשכולית ובזיליקום

2 מנות
זמן הכנה: 15 דקות

מצרכים:
  • 200 גרם פילה פורל
  • 2 אשכוליות לבנות
  • 70 גרם סוכר
  • 2 מלפפונים
  • 5 גרם בצלי שאלוט 
לרוטב:
  • 60 גרם בזיליקום ירוק
  • שן שום
  • מלח, פלפל
  • מיץ מחצי לימון
  • 15 מ"ל שמן זית
הוראות הכנה:
  1. חותכים את הפורל למקלות עבים.
  2. מוסיפים מלח ופלפל ומאדים במשך 4 דקות.
  3. חותכים את האשכולית לפלחים. מכינים רצועות ארוכות ורחבות מן המלפפון.

    להכנת הרוטב:
     
  4. מערבבים יחד בזיליקום, מיץ לימון, מלח, פלפל, שום ושמן זית.
  5. מניחים את פרוסות הדג ופלחי האשכולית על רצועות המלפפון, מזליפים רוטב מעל ומקשטים עם בצלי שאלוט.
                                                                                                       בתיאבון!