כל המתכונים
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
קרפצ‘יו חם בסגנון אסייתי
קרפצ'יו חם בסגנון אסייתי
4 מנות
זמן הכנה: 40 דקות
מצרכים:
- 400 גרם פילה פורל, ללא העור
- 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר
- 2 כפיות זרעי כוסברה גרוסים
- 1 כפית פלפל אדום חריף טרי קצוץ
- 1 כף זרעי סומסום לבנים
- 1 כף זרעי סומסום שחורים
- 2 כפות שמן צמחי
- 2 כפות שמן סומסום
- טרגון
הוראות הכנה:
- טובלים את פילה הפורל בתערובת של סומסום לבן ושחור, עוטפים בנייר כסף ושומרים במקפיא למשך 30 דקות.
- לאחר מכן פורסים את הפילה לרצועות דקות ומניחים אותן בחפיפה על צלחת.
- מקלפים את הג'ינג'ר ופורסים לרצועות דקות.
- מחממים את תערובת השמנים, מוסיפים ג'ינג'ר, זרעי כוסברה ופלפל חריף ומטגנים במשך חצי דקה.
- מוסיפים את הסומסום ושופכים את התערובת שבמחבת היישר מעל הדג.
- מפזרים מעל טרגון קצוץ דק.