מתכונים

טורטיות דגי פורל


טורטיות דגי פורל

מצרכים:
  •  300 גרם דג פורל
  •  3-4 טורטיות חיטה
  • 30  מ"ל שמן זית
  • גבינת עזים
למרינדה:
  •  3 קיווי
  • 1  כפית שורש ג'ינג'ר מגורר
ליים:
  • כפית דבש
  • קמצוץ פלפל צ'ילי טחון
  • 20  מ"ל רוטב סויה
  •  10 גר' מלח
הוראות הכנה: 
  1. לחתוך פילה דק (עובי של חצי ס"מ) ולרצועות מלבניות
  2. להפוך את מלבנים הדומים של הטורטיות
  3. לבשוק שמן זית, לשים טורטיות בין דפי נייר כסף, לעצב את נייר הכסף כמו גלים ולאפות בתנור במשך 5 דקות בחום של
     180 °C.
  4. להוציא מהתנור, להסיר את נייר כסף. ולמרוח את מרינדת הקיווי על חלקו העליון של הדגים.
  5. להכנת המרינדה: יש לקלף את הקיווי, לקצוץ את תוכן הפרי דק דק ולערבב עם ג'ינג'ר, דבש, פלפל צ'ילי, מלח, רוטב סויה ומיץ לימון.
  6. לשים את הפורל בטורטייה אפויה. אם תרצו, מרינדה יכולה לשמש כרוטב.
                                                              בתיאבון!