כל המתכונים
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
טורטיות דגי פורל
טורטיות דגי פורל
מצרכים:
- 300 גרם דג פורל
- 3-4 טורטיות חיטה
- 30 מ"ל שמן זית
- גבינת עזים
- 3 קיווי
- 1 כפית שורש ג'ינג'ר מגורר
- כפית דבש
- קמצוץ פלפל צ'ילי טחון
- 20 מ"ל רוטב סויה
- 10 גר' מלח
- לחתוך פילה דק (עובי של חצי ס"מ) ולרצועות מלבניות
- להפוך את מלבנים הדומים של הטורטיות
-
לבשוק שמן זית, לשים טורטיות בין דפי נייר כסף, לעצב את נייר הכסף כמו גלים ולאפות בתנור במשך 5 דקות בחום של
180 °C. - להוציא מהתנור, להסיר את נייר כסף. ולמרוח את מרינדת הקיווי על חלקו העליון של הדגים.
- להכנת המרינדה: יש לקלף את הקיווי, לקצוץ את תוכן הפרי דק דק ולערבב עם ג'ינג'ר, דבש, פלפל צ'ילי, מלח, רוטב סויה ומיץ לימון.
- לשים את הפורל בטורטייה אפויה. אם תרצו, מרינדה יכולה לשמש כרוטב.