כל המתכונים
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
דג פורל כבוש בסוכר ובמלח עם סלט שומר
דג פורל כבוש בסוכר ובמלח עם סלט שומר
מצרכים:
- דג פורל
- מלח
- סוכר
- שומר
- בצלי שאלוט
- זמן זית
- מיץ לימון
- פלפל
- עשבי תיבול
הוראות הכנה:
- מחממים תנור מראש ל-80 מעלות.
- מניחים את הדג על צלחת ומפזרים מעליו תערובת של מלח וסוכר. נותנים לדג לנוח למשך 10-15 דקות.
- שוטפים את הדג במים קרים. מייבשים בעדינות עם מגבת נייר וחותכים לנתחים קטנים.
-
מניחים את נתחי הדג על מגש אפיה עם נייר אפיה ואופים בתנור עד שפנים הנתחים מגיע לטמפרטורה של 40-42 מעלות, במשך כעשר דקות.
סלט שומר:
- פורסים שומר לפרוסות גדולות, וחותכים בצלי שאלוט לחתיכות קטנות.
- מערבבים את השומר והשאלוט ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח. ניתן להוסיף פלפל.
- מגישים את דג הפורל עם סלט השומר ומקשטים עם עשבים טריים.