מתכונים

רול פורל עם גבינת עיזים ופפאיה


רול פורל עם גבינת עיזים ופפאיה

4 מנות
זמן הכנה: 15 דקות
 
מצרכים:
  • 200 גרם פורל
  • 150 גרם פפאיה
  • 70 מ"ל יין לבן יבש
  • 1 לימון
  • 1 שן שום
  • מלח, פלפל
  • 70 מ"ל שמן זית
  • 50 גרם חמאה
  • 50 גרם סלט צנון
  • 100 גרם חסה מסולסלת
הוראות הכנה:
  1. חותכים את הפילה לרצועות, מניחים על ניילון נצמד, מזליפים מיץ לימון ויין לבן, מפזרים מעל גבינת עיזים
  2. מכינים גליל ומקפיאים למשך 10 דקות.
  3. חותכים את הגליל לטבעות בעובי 2-3 ס"מ.
  4. קולפים וחותכים פפאיה ומערבבים יחד עם חמאה רכה, שמן זית, שום, מלח ומפלפל ומחצית מסלט הצנון.
  5. מניחים את התערובת על צלחת ומעליה טבעת דג.
  6. מעטרים עם חסה מתולתלת ושארית סלט הצנון.
                                                                                                       בתיאבון!