
כל המתכונים
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
פורל עם פסטו כתום בנייר אפיה

פורל עם פסטו כתום בנייר אפיה
2 מנות
זמן הכנה: 40 דקות
מצרכים:
- 200 גרם פילה פורל
- 50 גרם בזיליקום ירוק
- 40 מ"ל שמן זית
- 10 גרם פרמזן מגורר
- שן שום
- תפוז אחד
- מיץ מתפוז אחד
- 10 גרם סוכר
- מצמצמים את מיץ התפוז עם סוכר להכנת סירופ.
- משתמשים בכל המרכיבים פרט לפורל להכנת הפסטו.
- מניחים את פילה הפורל בחפיפה על נייר אפיה, מקפלים את הנייר לחצי ומבשלים ישירות על הכיריים. הופכים פעם אחת בעת האפייה.
-
מזליפים פסטו על הדג לפני ההגשה.
להכנת צ'יפס תפוזים:
- מייבשים פרוסות תפוז דקות במשך 20 דקות בתנור ב-100 מעלות.