מתכונים

פורל עם פסטו כתום בנייר אפיה


פורל עם פסטו כתום בנייר אפיה

2 מנות
זמן הכנה: 40 דקות

מצרכים:
  • 200 גרם פילה פורל
  • 50 גרם בזיליקום ירוק
  • 40 מ"ל שמן זית
  • 10 גרם פרמזן מגורר
  • שן שום
  • תפוז אחד
  • מיץ מתפוז אחד
  • 10 גרם סוכר
הוראות הכנה:
  1. מצמצמים את מיץ התפוז עם סוכר להכנת סירופ.
  2. משתמשים בכל המרכיבים פרט לפורל להכנת הפסטו.
  3. מניחים את פילה הפורל בחפיפה על נייר אפיה, מקפלים את הנייר לחצי ומבשלים ישירות על הכיריים. הופכים פעם אחת בעת האפייה.
  4. מזליפים פסטו על הדג לפני ההגשה.

    להכנת צ'יפס תפוזים: 
     
  5. מייבשים פרוסות תפוז דקות במשך 20 דקות בתנור ב-100 מעלות.
                                                                                                       בתיאבון!