כל המתכונים
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
פורל במשחת שום
פורל במשחת שום
2 מנות
זמן הכנה: 35 דקות
מצרכים:
- 200 גרם פילה פורל
- 12 גרם משחת צ'ילי שום
- 10 גרם שורש ג'ינג'ר קצוץ דק
- 20 גרם שמנת
- 15 גרם בצלי שאלוט
- 2 כפיות זרעי סומסום שחורים
- רצועות אלכסוניות דקות של 3 גבעולי בצל ירוק
- 2 כפיות שמן סומסום
- 1 כף מיץ תפוז מצומצם
- 1 כף רוטב סויה
- 1 כף טרגון קצוץ
- 1 כף שמן זית
- חותכים את פילה הפורל לקוביות קטנות
- מכסים במשחת השום, בשמן סומסום, הצ'ילי הג'ינג'ר, בצלי השאלוט והשמנת.
-
מפזרים את זרעי הסומסום והבצל הירוק מעל.
להכנת הרוטב:
- שופכים מיץ תפוזים לקערה קטנה, מוסיפים רוטב סויה וטרגון ואז מזליפים שמן זית תוך כדי הקצפת התערובת.
- מניחים את הדג באמצע הצלחת ומזליפים מסביבו את הרוטב.