כל המתכונים
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
-
››
גביעים עם פורל בסגנון "סקגן"
גביעים עם פורל בסגנון "סקגן"
זמן הכנה: 25 דקות
מצרכים:
גביעים:
- גיליון של בצק פילו
- שמן
- 100 מ"ל שמנת חמוצה
- 2 כפות מיונז
- 1 כפית עירית קצוצה
- 1 כפית פטרוזיליה קצוצה
- 1 כף מיץ לימון
- מלח, פלפל
- (ניתן להוסיף גם תערובת קוויאר)
- 75 גרם פילה פורל בלי העור (ניתן להשתמש בכל חלק מהדג)
- 75 גרם פורל מעושן בלי העור
- 30 גרם חסילונים נורבגים
- פורסים 12 פרוסות מבצק הפילו לצורה עגולה.
- עוטפים את הבצק מסביב לתבנית משומנת בצורת גביע ואז שוב בניילון נצמד.
-
לאחר מכן אופים את הגביעים בחום של 170 מעלות בתנור למשך 11 דקות.
תערובת "סקגן":
- מערבבים את מרכיבי הרוטב לתערובת חלקה.
- חותכים את הדג לקוביות קטנות. מערבבים את החסילונים, קוביות הדג והרוטב.
- מתבלים במלח ופלפל. ניתן להוסיף קוויאר או ביצי דגים.
- מגישים את התערובת בגביעים ומעטרים עם עשבי תיבול לבחירתכם.